Mieke en Dolf

Mieke en Dolf zijn twee gedreven professionals die al 25 jaar in het vak zitten. 

Mieke is als acupuncturist, docent Master Face Reading en theesommelier, bedreven in alles wat met gezondheid en Chinese metafysica te maken heeft.

Dolf heeft al 25 jaar een acupunctuurpraktijk en geeft les in de Chinese voedingsleer.

Het SAN-T concept

SAN-T is dé plek voor lessen, workshops en lezingen in het natuurlijke ritme van de Vijf Elementen.

Vanaf april staat er een enthousiast team van ervaren docenten klaar om je een breed scala aan Yang Sheng zelfhelingstechnieken te leren. Dit zijn eenvoudige maar eeuwenoude, effectieve technieken die de basis vormen voor een leven in balans.

Houd deze website in de gaten voor updates en meer informatie. Binnenkort zijn we natuurlijk ook op Facebook en Instagram te vinden!

 

Wachten om ziekten te behandelen nadat ze

zich manifesteren, is als wachten met het graven

van een put, nadat je dorst hebt.

Een droom die werkelijkheid wordt.

Wij hebben jaren gedroomd van het oprichten van een Yang Sheng locatie, waarin de gezondheid van de mens in het natuurlijke ritme van de Vijf Elementen centraal staat, waar mensen kunnen vertragen en weer leren hun zintuigen te gebruiken. En met SAN-T is die droom eindelijk werkelijkheid geworden!

Aan de rand van de drukke stad, waar de hectiek stopt en de stilte van het Markdal begint, vind je SAN-T. Op de grens tussen Breda en Ulvenhout, aan het einde van de rustige Bieberglaan, ligt ons vrijstaande, knusse pand. Hier staat er een enthousiast team van ervaren docenten klaar om je een breed scala aan Yang Sheng zelfhelingstechnieken te leren. Dit zijn eenvoudige maar eeuwenoude, effectieve technieken die de basis vormen voor een leven in balans.

Laat je leiden door prikkels of juist door de leegte en kom weer in balans. Ervaar de eeuwenoude traditionele Oosterse technieken, die nog steeds naadloos aansluiten bij de huidige mens. Bij SAN-T sta jij centraal. Het draait om het voeden van het leven en het herontdekken van jouw oerenergie, zodat jij weer kunt leven in balans!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!