Agenda

Klik op de rode Book Now! knop om direct naar de agenda te gaan. (Deze knop is alleen zichtbaar als je ingelogd bent)

Stuur een mailtje wanneer je het password niet meer weet. Wij zullen dan alles resetten en kan je opnieuw jezelf hieronder inschrijven. 

Op deze pagina vind je de link naar de agenda.
Alvorens je op de rode Book Now! knop kan drukken om door te gaan naar de agenda, dien je eerst in te loggen (anders is deze knop niet zichtbaar zolang je niet ingelogd bent). Hier beneden vind je de mogelijkheid tot inschrijven en inloggen. Wanneer je één keer bent geregistreerd en ingelogd, kan je voortaan direct naar de agenda gaan door op de Book Now! knop te drukken.

De agenda werkt met een puntensysteem. Voordat je kan inboeken, moet je eerst een krediet aanschaffen. De agenda geeft vanzelf aan wanneer je een tekort hebt aan punten of je kijkt rechtsboven in de agenda bij instellingen hoeveel krediet je nog hebt. Je kan hier ook krediet kopen. Dat kan met paypall via de Paypall knop of met ideal / creditcard via de kopen knop.

Zoek de cursus op die je wil volgen en schrijf je daarop in.

 

REGISTREER

Om  te kunnen reserveren in de agenda dien je eerst te registreren, dat kun je hieronder doen. Als je al geregistreerd bent dan log je in met je username en password.

(Om naar de agenda te kunnen gaan moet je geregistreerd
en ingelogd zijn, dan pas zie je de rode Book Now! knop!)

Klik hier om naar de agenda te gaan: