Facereading

WAT IS MIAN XIANG
: The Chinese art of Face Reading?

In het Chinees is “Mian” het gezicht, terwijl “Xiang” naar de uitstraling verwijst. Samen staat het bekend als The Chinese art of Face Reading.

De Chinese Face Reading maakt gebruik van de kennis van de Chinese geneeswijze. We leggen verbanden volgens de 5 elementen en deze relateren we aan een persoonlijkheidstype en aan een gezondheidstoestand.

Het is niet het type van Face Reading waarbij je alleen maar ziet of iemand liegt. Het is ook niet het type van Face Reading waarbij je kijkt naar iemands expressie of lichaamstaal. Het gaat veel dieper. 

Het is een pseudowetenschap die gebaseerd is op je DNA, op je blueprint. Hoe je geboren bent. DNA creëert onze gezichtsstructuur, die onze gedragspatronen, talenten en capaciteiten bepaald. Zo wordt ieder gezichtskenmerk gekoppeld aan een gedragskenmerk en aan een talent.

A Painting Illustration of Buddha in Thangka style. Thangka is a Tibetan Buddhist style painting usually depicting a Buddhist deity. This image is painted by me.

Als een mens een gezicht heeft, dan kan je het lezen. Je gezichtskenmerken kan je niet manipuleren, je pupillen kan je niet controleren. De manier waarop we op het leven reageren, wordt dus voor een groot deel bepaald door onze genetische programmering. We zullen de verschillen in gezichtskenmerken observeren die wijzen op verschillen in gedrag.

Het is duidelijk dat onze opvoeding, geloofssystemen en levenservaringen ons gedrag beïnvloeden, maar over het algemeen zijn we vatbaar voor onze genetische samenstelling. Bedankt mama en papa. Het enige dat genetische programmering kan vervangen, is ‘keuze’. Je hebt altijd de keuze om je gedrag te veranderen. Verander je gedrag en het gezichtskenmerk zal ook veranderen. Inderdaad, gezichten kunnen veranderen.

Gezichten kunnen veranderen.
Verander het gedrag,
verander het kenmerk.

old pensive chinese senior man smoking pipe in simple wooden hut

Door Face Reading en gedrag te begrijpen, kunt u begrijpen waarom mensen denken en zich gedragen zoals ze doen, zonder dat je het gedrag persoonlijk hoeft op te vatten. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden, klopt dus niet. Want niet iedereen wilt behandeld worden, wilt aangesproken worden, heeft dezelfde communicatiestijl of denkt… zoals JIJ.

Als je wilt netwerken en communiceren met mensen op het werk of als je nieuwe vrienden wilt maken zijn dit bewezen strategieën waarmee je betere relaties kunt opbouwen. Zo krijg je een beter beeld over je kwaliteiten als bijvoorbeeld partner of werkgever.

Mian Xiang wordt gebruikt als een diagnostisch instrument om een ziekte of een inherente gevoeligheid voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestand te bepalen.

In de loop van de tijd ontwikkel je lijnen, rimpels, verkleuringen, (moeder)vlekken op je gezicht. Deze worden gerelateerd aan je emotioneel welzijn. Door deze te ontcijferen kunnen we onder andere je emotionele en fysieke gezondheid bepalen.

facereading

Het gezicht kan indicaties geven over zwakke of zieke organen waardoor signalen al kunnen worden opgemerkt voordat testen uitwijzen dat er iets mis is. Face Reading is ook een praktisch en interessant hulpmiddel om te zien hoe je in het leven staat. Wat is je psychologische en mentale staat van welbevinden? Wil jij meer weten over je karakter, gezondheid, sterke en zwakke punten, vaardigheden, passies, sociale status en levensduur , dan is Face Reading iets voor u.

Face Reading leert je meer over hoe je op een meer compassievolle en effectieve manier kunt communiceren met iedereen in je leven. Ik garandeer het! Dus ga een spiegel halen, want het jouwe is het eerste gezicht waar je naar kijkt. Trek alvast foto’s van iedereen waarvan je meer wilt weten.

Lessen worden gegeven
door Master Face Reader Mieke Fraussen

foto mieke3