Medewerkers

Onze kracht is de samenwerking van de verschillende, zeer ervaren docenten, onder leiding van de enthousiaste eigenaars Mieke en Dolf. Ons team stimuleert en inspireert jou en helpt je om de zelfhelende Yang Sheng technieken te oefenen in een tempo dat bij jou past. Ons team is er voor jou en jij staat centraal.

Alle lessen, workshops en lezingen staan elk seizoen in een ander thema, volgens het ritme van de Vijf Elementen. Elk seizoen is tenslotte anders en dat heeft een impact op de mens. Onze lessen zijn dan ook op elkaar afgestemd en complementeren elkaar. De docenten werken samen en het ritme van de Vijf Elementen en de natuur zijn leidend in de thema’s en onderwerpen.

De focus ligt bij SAN-T op het voeden van het leven. Samen met de docenten werk je aan een gezond lichaam, geef je je innerlijke zelf de aandacht die het verdient en verdiep je je in fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. Want als je al die elementen op hun juiste plaats hebt gezet, dan ben je in balans.

foto-mieke3

Mieke

Mieke is de drijvende kracht achter SAN-T.
Zij zal zich richten op de workshops over Thee, en Aromatherapie. Verder zal zij zorg dragen voor de geurmeditaties en de high tea's die glutenvrij, lactosevrij en/of veganistisch zijn. Ook wordt de volledige opleiding Face Reading inclusief losse workshops door Mieke gegeven.

IMG_9288 kopie 2

Dolf

Dolf is samen met Mieke de oprichter van SAN-T. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het geven van workshops en lessen over voeding.

db745a72-2c5b-4501-b0dc-9dd37df7d6c5

Henny

Henny is gespecialiseerd in de natuurvoeding. Gezonde voeding is haar passie. Ze zal samen met Mieke de high tea's gaan verzorgen. Ook is ze kinderyoga docent; ze geeft ouder-kind en groepslessen aan kinderen.

DSC08751 (3)

Irene

Irene is klanktherapeut en mindfulnessdocent. Ze zal je inspireren met klankmeditaties en activiteiten gericht op bewustwording en mindfulness. In haar workshops laat ze je kennismaken met de intense ontspanning die klankschalen kunnen bieden. Enerzijds gericht op een meditatief moment voor jezelf of gericht op een ontspanningsmoment van een deelnemer of partner/kind.

IMG_0948

Suzanne

Mijn naams is Susanne van Kuijen. Sinds 2018 ben ik zen leraar & coach. Mediteren is allang geen luxe meer. Het is bewezen dat dagelijks mediteren één van de meest effectieve manieren  is om stress te verminderen, slaap te verbeteren en meer inzicht te krijgen. Zen betekent “leven met aandacht”. Mijn meditatie- lessen helpen je om de eenvoudige techniek eigen te maken en zo te leren denken wat je wilt denken, voelen wat je wilt voelen en te zijn wie je werkelijk bent!

 

DSC08168

Ferdy

Ferdy heeft verschillende conservatoria doorlopen en een leven als uitvoerend musicus achter zich. Hij is docent muziek en heeft zich laten omscholen tot Zen-Shiatsu therapeut en acupuncturist. Tijdens dit proces heeft hij de Shakuhachi ontdekt en het geluid heeft hem niet meer losgelaten. Deze Japanse bamboefluit werd oorspronkelijk gebruikt bij een vorm van Zen meditatie die ‘Suizen’ heet. De stilte tussen de noten is hierbij net zo belangrijk als de noten zelf.

fem

Femke

Na ruim 11 jaar intensief yoga gedaan te hebben heeft ze zich verdiept in de yoga filosofie en ging ze yogalessen geven. Naast de yogaopleiding volgde ze ook opleidingen op gebied van sjamanisme en persoonlijke ontwikkeling. Ze helpt als coach (voornamelijk) vrouwen de balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in henzelf te herstellen.

DSC07980

Adrie

Adrie heeft de Chinese voedingsleer gevolgd en is Qigong docent. Samen met Linda geeft hij de groepslessen Qigong.

DSC07939

Linda

Linda heeft een eigen praktijk in Bocam en TuiNa therapie. Ze is Qigong docent en docent in de Traditionele Chinese Geneeskunst. Tevens is ze TuiNa docent op de Bocam opleiding in Tilburg. Samen met Adrie verzorgt ze de Qigong lessen.