Medewerkers

Onze kracht is de samenwerking van de verschillende, zeer ervaren docenten, onder leiding van de enthousiaste eigenaars Mieke en Dolf. Ons team stimuleert en inspireert jou en helpt je om de zelfhelende Yang Sheng technieken te oefenen in een tempo dat bij jou past. Ons team is er voor jou en jij staat centraal.

Alle lessen, workshops en lezingen staan elk seizoen in een ander thema, volgens het ritme van de Vijf Elementen. Elk seizoen is tenslotte anders en dat heeft een impact op de mens. Onze lessen zijn dan ook op elkaar afgestemd en complementeren elkaar. De docenten werken samen en het ritme van de Vijf Elementen en de natuur zijn leidend in de thema’s en onderwerpen.

De focus ligt bij SAN-T op het voeden van het leven. Samen met de docenten werk je aan een gezond lichaam, geef je je innerlijke zelf de aandacht die het verdient en verdiep je je in fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel welzijn. Want als je al die elementen op hun juiste plaats hebt gezet, dan ben je in balans.

foto-mieke3

Mieke

Mieke is de drijvende kracht achter SAN-T.
Zij zal zich richten op de workshops over Thee, en Aromatherapie. Verder zal zij zorg dragen voor de geurmeditaties en de high tea's die glutenvrij, lactosevrij en/of veganistisch zijn. Ook wordt de volledige opleiding Face Reading inclusief losse workshops door Mieke gegeven.

IMG_9288 kopie 2

Dolf

Dolf is samen met Mieke de oprichter van SAN-T. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het geven van workshops en lessen over voeding.

DSC07980

Adrie

Adrie heeft de Chinese voedingsleer gevolgd en is Qigong docent. Samen met Linda geeft hij de groepslessen Qigong.