De Face Reading Academy biedt een opleiding van 15 dagen waarin je alles leert over de wondere wereld van het gezicht. De opleiding is opgedeeld in drie modules van elk vijf dagen.

Module 1

WhatsApp Image 2024-02-17 at 18.51.52

Het gezicht fungeert als een mozaïek van ons leven, waarin elk lijntje, rimpeltje, vlekje, bultje, of moedervlekje een verhaal vertelt. Deze markeringen onthullen belangrijke gebeurtenissen en ervaringen, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Zelfs erfelijke trauma's van generaties terug zijn soms zichtbaar. Het gezicht is als een masker naar buiten toe, maar geeft ook toegang tot ons innerlijk. Het lezen van het gezicht biedt diepe wijsheid en kennis, waardoor we inzicht krijgen in wie we waren bij onze geboorte en hoe we zijn gevormd door levenservaringen.

Elk deel van het gezicht staat in verbinding met de hersenen en interne organen via meridianen en het zenuwstelsel. Slechts 5 procent van onze acties wordt bewust gereguleerd, terwijl 95 procent wordt beïnvloed door ons onbewuste brein. Dit verklaart waarom emoties ons kunnen overvallen zonder dat we weten waar ze vandaan komen.

In deze module onderzoeken we niet alleen wanneer belangrijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, maar ook hoe herhalende patronen in ons leven zich manifesteren en welke rol ze spelen in onze besluitvorming. We achterhalen de betekenis van al deze markeringen om een dieper begrip van onszelf te krijgen.

DATA MODULE 1:
Vr 20/9/24
Za 21/9/24
Vr 18/10/24
Za 19/10/24
Zo 20/10/24

Module 2

WhatsApp Image 2024-02-17 at 18.45.37

Deze module duiken we in de kunst van het gezicht lezen om een beter begrip te krijgen van je karakter en persoonlijkheid.
Jouw Blueprint.
Iedereen wordt geboren met unieke kenmerken op het gezicht die een afspiegeling zijn van hun innerlijke aard. Deze kenmerken vormen de basis van ons karakter. Echter, door de verschillende levensomstandigheden en ervaringen die we doormaken, evolueert onze persoonlijkheid voortdurend. In deze module gaan we op zoek naar jouw aangeboren karakter, talenten en capaciteiten, en hoe deze in de loop der jaren zijn veranderd.

We zullen de subtiele details van de vormen van je gezicht onderzoeken en interpreteren om inzicht te krijgen in jouw unieke persoonlijkheid. Door middel van Chinese face reading technieken zullen we niet alleen ontdekken wat je natuurlijke talenten en sterke punten zijn, maar ook je zwaktes en valkuilen blootleggen.

Onze doelstelling is om je te helpen een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen en om je te voorzien van waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het navigeren door het leven. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, professionele ontwikkeling of gewoon een beter begrip van jezelf, deze cursus biedt een boeiende reis naar zelfontdekking.
Dus sluit je aan bij ons en laat ons samen de mysteries van je gezicht ontrafelen, om zo een helderder pad naar zelfkennis en succes te verlichten.

DATA MODULE 2:
Vr 1/11/24
Za 2/11/24
Vr 29/11/24
Za 30/11/24
Zo 1/12/24

Module 3

WhatsApp Image 2024-02-17 at 18.51.41

Het gezicht fungeert als een topografische kaart die ons inzicht geeft in de diepten van onze gezondheid en welzijn, op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Face Reading kan dienen als een diagnostisch instrument dat ons unieke inzichten biedt in het welzijn van het individu.

Deze eeuwenoude techniek, werd gebruikt als een diagnostisch instrument lang voordat laboratoria of röntgenstralen beschikbaar waren. Het doel was om ziektes of een predispositie voor bepaalde fysieke, emotionele of mentale toestanden vast te stellen. Vaak zijn symptomen van een ziekte al lang zichtbaar op het gezicht voordat de ziekte zich in het lichaam manifesteert. Daarom wordt het gebruikt voor het opsporen van symptomen en niet als een definitieve diagnose.

In deze intrigerende wereld worden de subtiele kenmerken van het gezicht geanalyseerd en geïnterpreteerd als aanwijzingen voor onderliggende gezondheidsproblemen. Van de kleur en textuur van de huid tot de uitstraling in de ogen, elk aspect kan wijzen op mogelijke gezondheidsproblemen.

DATA MODULE 3:
Vr 31/1/2025
Za 1/2/2025
Vr 7/3/2025
Za 8/3/2025
Zo 9/3/2025

Schrijf je in voor alle drie de modules en ontvang een mooie korting!

Jij als docent bent geweldig. Je bent duidelijk, super enthousiast en maakt het levendig waardoor het gaat leven. Ook de praktijk heb ik als heel prettig ervaren waarbij je ons op dingen wees die in onze gezichten te zien zijn en vervolgens ook de verbanden vertelde en aanwees, ook daardoor is het nog meer gaan leven dan het al deed. Fijn ook dat je voorbeelden van jezelf gebruikt, dat maakte het heel vertrouwd. Je humor maakt ook de zware dingen luchtig.
G.G.

Wat kan jij uit deze cursus halen?

maud-schoonen-1
 • Deze opleiding behelst de meest uitgebreide en gedetailleerde cursus over Chinese Face Reading die tot op heden in het Nederlands wordt gegeven.
 • De talloze details die betrokken zijn bij het bestuderen van deze oude wetenschap vereisen tijd en herhaalde toepassing om ingebed te raken in je bewustzijn.
 • Na het vervolledigen van de opleiding ben je in staat om deze informatie op allerlei manieren professioneel toe te passen – therapeutisch, psychologisch, persoonlijk en in het bedrijfsleven.
 • Voor degenen onder u die echt serieus bezig zijn met Chinese Face Reading is dit de kans om een professionele gezichtslezer te worden.
 • Het is ook een opmerkelijke transformatieve ervaring voor jezelf.
  Je gaat je meer bewust worden van je ware aard.
 • Vanwege het diepe persoonlijke inzicht dat je krijgt, kun je de wereld in met het vermogen om anderen te lezen zonder oordeel en met groot medeleven om hen te helpen zichzelf te kennen.
 • Alle analyses en wijsheden uit de opleiding kan je persoonlijk gebruiken voor je eigen balans en ontwikkeling, maar zeker ook professioneel te gebruiken als coach, in je huidige werk als verdieping of aanvulling.
 • Van mijn kant mag je rekenen op een degelijk gestructureerde theoretische opleiding en intensieve coaching bij alle praktische vaardigheden!
 • Je leert alles over het gezicht en maakt een uitgebreide reis door de verschillende gezichtskenmerken heen.
 • De cursus wordt gegeven in het tempo van twee of drie dagen per maand, zodat je ruim de tijd hebt om de hoeveelheid stof te verwerken.
 • Het unieke van de opleiding is dat er naast het opdoen van de nodige kennis heel veel aandacht wordt besteed aan de vaardigheden van een Face Reader.
 • Voorkennis is hierbij niet nodig.
 • Er komt veel praktijk bij kijken, en het is dan ook de bedoeling dat elke deelnemer de kans krijgt om zich tot een goede Face Reader te ontplooien.

De respectvolle manier waarop je jouw mening geeft en toch alles compassievol brengt is heel geruststellend en krachtig. Ik ervaar je als een fijn persoon en fijne docent! Heel veel dank voor het delen van je kennis 🙏🏻.
Stephanie P.

Praktisch

 • Een cursusdag is altijd op vrijdag, zaterdag of zondag van 10u tot 17u.
 • Elke module is 5 dagen, iedere module kan apart gevolgd worden op je eigen tempo.
 • Locatie Brecht, lessen worden live gegeven
 • Je zit een lesgroep van max. 12 studenten.
 • Gehele dag koffie, thee, water, soep tijdens de lunch, versnaperingen ter beschikking
 • Als cursusmateriaal krijg je een uitgebreide digitale syllabus.

INSCHRIJVING

 • De prijs van 1 module bedraagt 850,- (excl. btw).
  Wilt u zich voor alle drie de modules inschrijven dan is er een leuke korting en bedraagt het totaal 2250,- (excl. btw) ipv 2550,- (excl. btw).
 • Aarzel niet om je voor deze opleiding in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt!

Stel vrijblijvend u vraag via: miekefraussen@telenet.be

maud-schoonen-8

Ik heb echt onwijs genoten van je enorme enthousiasme en kennis.
Ik vond het fantastisch hoe je de afwisseling maakte tussen humor en voorbeelden uit de praktijk en prive.
Voor mij is dat de beste manier om het allemaal te blijven volgen.
S. L.